Народните представители от парламентарната група на Възраждане обградиха парламентарната трибуна, след

...
Народните представители от парламентарната група на Възраждане обградиха парламентарната трибуна, след
Коментари Харесай

Депутатите на Възраждане обградиха парламентарната трибуна след нов скандал в парламента

Народните представители от парламентарната група на " Възраждане " обкръжиха парламентарната естрада, откакто стартира разглеждането на второ четене на законопроекта за допълнение и изменение на Закона за надзор по по използване на ограничаващи ограничения предвид на дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Причината за ескалацията на напрежението бе решението на председателстващия съвещанието Росица Кирова да даде опция на Хамид Хамид да прочете измененията в законопроекта, като по този начин не разреши на Николай Дренчев да направи процедура преди четенето на текстовете. 

В крайна сметка Хамид Хамид прочете текстовете на измененията в закона, а Костадин Костадинов излезе след него на парламентарната естрада за процедура. 

" Това, което се случва в това Народно заседание, минава всевъзможни граници. Защо изнасилвате толкоз брутално правилника. Нали има и други юристи в страната, не са единствено хората в Народното събрание. Това решение, което ще вземете, е нелегално, тъй като нарушихте, към вас единствено най-хубави усеща, само че това, което вършиме като представител на болшинството, не ви прави чест ", съобщи Костадин Костадинов. 

" Такива противозаконни решения унищожават легитимността на страната. Унищожихте държавността за следващ път ръководещата тройна коалиция, срамната коалиция на ПП-ДБ, които носят мандата, на Движение за права и свободи, които са сглобката вътре, и на ГЕРБ-СДС, които са с максимален опит в ръководството на страната в последните 12 години.Тази срамна коалиция на процедура унищожава българската държавност. Срам за тези хора, които седят посредата от по този начин нар. нещо " ПП-ДБ ". За тях гласоподаваха хора, които бяха срещу Движение за права и свободи и ГЕРБ, а сега те са изтривалката на Движение за права и свободи и ГЕРБ ", сподели още той. 

В момента депутатите са в 15-минутна отмора по искане на " Възраждане ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР